Статті

На зустрічі у віддаленому районі

редставники міської влади регулярно проводять зустрічі з населенням, в тому числі у віддалених мікрорайонах. Перший заступник міського голови Криленко В.І. та заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Харитонова О.О. у мкр.Мала Корениха спілкувалися з місцевими жителями і обговорювали хвилюючі їх питання.

Віддаленим мікрорайонам Миколаєва необхідно приділяти підвищену увагу, - сказав Володимир Криленко, адже в форматі відкритих зустрічей миколаївці з перших вуст отримують інформацію про актуальні для городян проблеми.

Від жителів Малої Коренихи надходить багато запитань, що стосуються соціального захисту. Тож, заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення розповіла, хто з громадян України може розраховувати на такий вид соціальної підтримки, а також з яких причин в призначенні субсидії можуть відмовити. У цілому нарахування субсидії залежить від багатьох факторів. Тому до кожної ситуації з призначенням чи непризначенням допомоги необхідно підходити індивідуально.

В ході спілкування заступнику директора праці та соціального захисту населення мешканці Малої Коренихи задали низку питань, що стосуються субсидії. На частину з них вона дала роз'яснення на місці. Ті ж питання, які потребують більш детального вивчення, були записані, відповіді на них буде надано після з'ясування ситуації.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація