Статті

Заходи у святкові та вихідні дні для городян міста

У святкові та вихідні дні з нагоди Дня Конституції фахівці відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради запросили підопічних відвідати культурно-мистецькі заходи.

У музеї ім.В.В.Верещагіна (вул.Велика Морська, 47) проходив День відкритих дверей. Відвідувачі подивилися постійно діючу експозицію (живопис і графіка кінця 17 – початку 20 ст.) та виставку робіт сучасних художників, присвячену перебуванню В.Верещагіна в Їзраїлі. Пейзажі, картини побуту та незвичайний вид навколишнього простору та вулиць цієї країни захопили погляди присутніх, в тому числі і підопічних відділення денного перебування Корабельного району. Дякуємо працівникам музею за надану інформацію та чарівні миті естетичної насолоди, які отримали підлеглі нашого відділення.

У вихідний день всіх бажаючих запросили на святкування Дня Івана Купала за давніми народними звичаями. Тут відбувалося свято, яке сподобалось і малечі, і дорослим. Ведучі розповідали про історію та традиції свята, захопили погляд глядачів танці учасників творчих колективів міста і яскраве театралізоване дійство, їзда на конях, творчі майстерні – все це відбувалося на березі річки у міському парку культури та відпочинку «Перемога».

Вихідні і святкові дні наші підопічні провели з користю та отримали насолоду і приємні емоції.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація