Статті

Подяка благодійникам

Мешканцям нашого міста добре знайома продукція компанії PepsiСo, що є однією з найбільших в Україні виробників продуктів харчування та напоїв. Соки та сокова продукція представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик», «ХрусTeam». Торговельні марки «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Ромол» та «Смачненький» виводять компанію на провідні позиції українського ринку продукції. PepsiСo в Україні випускає дитяче харчування «Агуша», яке є лідером на українському ринку у своєму сегменті. До портфелю брендів компанії надходять також популярні газовані напої Pepsi, 7UP, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки». 

Цій компанії в Україні належать п'ять підприємств, розташованих у різних куточках країни, два з них – на території Миколаївщини: завод з переробки фруктів, овочів та виробництва соків (с.Миколаївське Миколаївської обл.); завод з виробництва соків, газованих напоїв та холодного чаю (с.Мішково-Погорілове Миколаївської області).

Тож, без перебільшення кожний громадянин України, в тому числі безперечно і миколаївці, коштували продукцію, вироблену на цих підприємствах.

Компанія приймає участь у благодійних акціях. В тому числі нею підписаний контракт з благодійною організацією «Київський міський благодійний фонд «Фудбенк», який організує надання благодійної допомоги для громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. Тож, компанія на благодійній основі передає для мешканців Миколаєва широкий асортимент продукції високої якості. В асортименті кетчупи, консерви, напої. Ось декілька цифр: за 9 місяців підопічні міського територіального центру отримали 768 штук кетчупів, 2340 штук консервів, майже 30000 пакетиків «Nescafe», а ще крекери та біля 4000-х тисяч соків та напоїв. А цими днями підопічні відділень міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) отримали 62 найменування продукції зі знаком якості, а саме 1433 упаковки соку.

Соціальні робітники, що опікуються підопічними старшого віку, які знаходяться на надомному обслуговуванні у відділеннях соціальної допомоги вдома, сьогодні передали їм солодкі подарунки від ТОВ «Сандори».

Ветеран праці, колишній працівник фармацевтичної галузі Ніна Никифорівна Власенко завжди рада приходу своєї помічниці Світлані Олександрівні Кузьмук. Ось і на цей раз, крім продуктів харчування, соціальний працівник принесла їй додому різні соки. Ніна Никифорівна дякує всім, хто допомагає їй впоратися з життєвими негараздами. Вона каже: «Ви ж знаєте, що старі люди, як малі діти – люблять вкусненьке та солоденьке. Тож, передайте мою подяку благодійникам, що регулярно «балують» нас».

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація