Статті

Випускна зустріч на факультетах «Університету ІІІ віку»

Похилий вік – це дорогоцінний період життя, коли людині притаманна ясність розуму, великий життєвий досвід, якому немає ціни. Та на цьому не хочеться зупинятись, тому що життя вирує у його багатогранних проявах: спілкуванні, навчанні. Отримання нових знань та навичок у сучасний період можливо на основі навчання в «Університеті третього віку». Це допомагає людям старшого віку йти у ногу з часом, залишаючись корисним для себе та інших.

30.05.2018р. об 11-00 год. у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулась святкова зустріч - випуск слухачів «Університету третього віку». 

До нас з привітаннями завітали: директор міського територіального центру Бондаренко С.М, перший заступник директора Самерханова Л.І, депутат міської ради Горбенко Н.О, директор, правозахисник ГО «Незалежна соціальна адвокація та правозахист» Добриднік Т.Т, член ради ветеранів Корабельного району Чистик Л.В, поетеса Суханова Р.Х. На зустріч були запрошені викладачі-волонтери, які на протязі учбового періоду надавали допомогу у проведенні занять та зустрічей. У холі приміщення нашого відділення була організована виставка картин та вишитих рушників майстрині з поетичною душею Шаховал Г.С.

На базі «Університету третього віку» наші відвідувачі отримували нові знання та навички на таких факультетах: «Здоровий спосіб життя» (гурток музично-рухової терапії), «Рукоділля», «Соціально-педагогічний» (зустрічі з психологом Мацовою Н.М), «Літературно-музичний» та «Основи комп’ютерної грамотності». За підтримки депутата міської ради Горбенко Н.О. працює факультатив для бажаючих освоїти початкові навики спілкування англійською мовою. Стараннями викладача Глінки В.Ю. була підготовлена пісня «Estedey», яку успішно виконали учасниці факультативу.

Музичну частину розпочали піснею «А сорочка мамина», яка прозвучала у виконанні учасників «Літературно-музичного» факультету - самодіяльного колективу «Журавушка». Учасниці факультету «Здорового способу життя» подарували присутнім танцювальну композицію у ритмі вальсу. Учасниками зустрічей М.Коваленко та М.Меркуловим була підготовлена театралізована сценка «Курочка Ряба» і як завжди присутнім дарували свою творчість: Г.Арутюнова, Н.Лапшина, Г.Шаховал, Л.Сичова, М.Спиця, В.Матвєєв, С.Денькович, О.Козовякін, М.Черторигіна, Н.Насілевська, І.Гринько, Л.Артеменко,Т.Бобкова.

Від усього серця дякуємо нашим учасникам та слухачам, культурно-освітнім закладам, всім, хто допомагав в роботі відділення денного перебування. Добрі справи завжди, у всі часи, дуже дорого цінились і вони знаходять відгук у серцях підлеглих.

Душевна теплота, дружня атмосфера, незабутні традиції – ось на цьому і засноване життя відділення денного перебування Корабельного району.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація