4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

В гостях у ветеранів

9 травня Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич відвідав удома трьох ветеранів Другої Світової війни. Учасникам бойових дій Георгію Лебедєву, Григорію Шейку та Вагану Мнацаканяну більше 90 років, проте оптимізму і бадьорості духу - не займати. 

Мер мав нагоду поспілкуватися з ветеранами та вручив подарунки. Свої вітання та глибоку повагу ветеранам висловили в.о. директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Бондаренко, голова Миколаївської міської ради ветеранів Віталій Ященко, голова Громадської організації «Миколаївська організація інвалідів війни» Любов Бушина. 

Григорій Михайлович Шейко разом з дружиною Галиною Георгіївною, яка теж пройшла війну, радо зустрічали гостей, розповідали про пережите. За бойові подвиги чоловік нагороджений двома орденами Вітчизняної війни 2-го ступеня, двома орденами Червоної Зірки, орденом Богдана Хмельницького і медалями «За оборону Сталінграда», «За бойові заслуги», «За перемогу на Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.», багатьма ювілейними медалями.

Велика родина військового льотчика Георгія Костянтиновича Лебедєва зібралася разом, щоб привітати свого батька та дідуся зі святом Перемоги.

Олександр Сєнкевич приєднався до привітань та відзначив, що надзвичайно важливо передавати спогади визволителів від покоління до покоління, аби пам’ять про героїчний шлях воїнів ніколи не згасала.

Для уродженця Вірменії Вагана Мнацаканяна – Україна рідний дім. На офіцерському кітелі подзенькують численні ордени й медалі. Про воєнні роки ветеран розповідає охоче, вважає, що історію забувати не можна. Сам добровольцем пішов на фронт, пройшов шлях від рядового до полковника, брав участь у обороні Сталінграду, був двічі поранений.

Олександр Сєнкевич подякував усім визволителям за Перемогу, побажав найголовнішого - міцного здоров’я, і в свою чергу, запросив їх на зустріч до міської ради.

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація