Статті

Ніщо не зникне з пам’яті тих днів

 Героями війни цей мир здобутий,

Наш дух від їхніх подвигів зміцнів,
Ніхто не буде з тих бійців забутий,
Ніщо не зникне з пам’яті тих днів.

Під таким девізом у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради була організована та проведена святкова літературно-музична програма під назвою «Ми пам’ятаємо, ми вшановуємо ваш подвиг», присвячену 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. На свято завітали ветерани війни, ветерани праці та пенсіонери Корабельного району, серед яких - учасники бойових дій О.П.Погорєлов та М.І.Нестеров. 

Святкову програму розпочали ведучі Н.Горошко та Т.Сокол. Зі словами привітання перед учасниками заходу виступив голова первинної ветеранської організації вчителів ради ветеранів Корабельного району Л.В.Чистик. Звучали вірші та пісні воєнної пори. Музичний супровід до пісень підготували С.Тимонова, В.Матвєєв.

Активну участь у підготовці та проведені заходу взяли слухачі літературно-музичного факультету «Університету третього віку» відділення денного перебування Корабельного району: Л.Артеменко, М.Черторигіна, І.Гринько, Т.Кіслична, Т.Бобкова, О.Козовякін, Н.Лапшина, Л.Сичова, М.Меркулов, Г.Шаховал, В.Телеганенко, М.Спиця, С.Денькович. Поетичні твори про війну прочитали М. Коваленко, О.Білошапкін, В.Рожкіна.

Слухачі з вдячністю вітали оплесками виступи наших артистів та вручили квіти ветеранам.

Дякуємо нашим ветеранам за Перемогу, нашим слухачам за увагу, нашим артистам за активну участь у заході. Бажаємо всім, хто долучився до цього важливого для кожного свідомого громадянина заходу, здоров’я та благополуччя.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація