4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Фітнес - тренінг «Будьмо здорові!»

Спорт і фітнес для людей похилого віку багатьом здається чимось з області фантастики. Але підопічні відділення денного перебування Інгульського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради своїм прикладом підтверджують, що на пенсії життя тільки починається, а спорт і фітнес можуть зіграти в ньому значну роль. 

Так, кожної середи підопічні відділення відвідують фітнес-тренінг у бібліотеці філії №12. Тренінг проводить активна жителька нашого міста, спортсменка за покликанням та підопічна відділення денного перебування Інгулського району – Каталєвська Лариса Володимирівна. Дані тренінги проходять в рамках реалізації проекту згуртування громади м.Миколаєва «Миколаїв – ми коло!» за підтримки Міжнародної організації з міграції та Європейського Союзу. У Лариси Володимирівни не буває однакових занять. Кожне заняття - це вміло підібраний певний комплекс правильних технік дихання, вправ для розминки, силових вправ та на завершення – комплекс релаксаційних вправ для послаблення напруження м’язів. Кожне заняття проходить в теплій і дружній атмосфері та завжди закінчується на позитивній ноті.

Тому, шановні друзі! Зрозумійте, що ніколи не пізно розпочати проявляти активність, правильно харчуватися і взагалі змінювати свій стиль життя. Пам’ятайте, що чим раніше ви почнете змінюватися, тим краще будете себе почувати. І тим довше ви будете жити! Відповіді стосовно запису на заняття можна отримати за тел. 21-90-59.

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація