Статті

Через бібліотеку до здоров’я

Серед підопічних відділення денного перебування Заводського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради багато книголюбів, які користуються послугами бібліотеки.

Бібліотека – філіал №3 ЦБС для дорослих - соціальні партнери міського територіального центру. Працівники бібліотеки беруть активну участь у заходах в рамках «Університету третього віку». 

Для слухачів, з нагоди відзначення Всесвітнього дня книги та авторського права (23 квітня), проведена інформаційна акція «Через бібліотеку до здоров’я». Підопічних ознайомили з книгами бібліотеки , які містять знання про народну медицину, поради стосовно здорового способу життя. Завідувач бібліотеки Пасіченко Тетяна Миколаївна – принесла цікаву літературу, ознайомила з корисною інформацією, яка знаходиться у книгах та запросила присутніх скористуватися послугами бібліотеки, де можна взяти книги, газети, журнали на теми , які цікавлять їх.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація