Статті

Відбулося засідання міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби.

25.04.2018 о 14.00 у міськвиконкомі, під головуванням в.о. директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, заступника голови комісії Бондаренка С.М., відбулося засідання міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби. На цьому засіданні розглянуті питання: аналіз стану проходження альтернативної (невійськової) служби громадянами м. Миколаєва за станом на 01.0.4.2018 та розгляд заяв двох громадян, щодо направлення їх на проходження альтернативної (невійськової) служби.

У засіданні прийняли участь начальник відділу зайнятості, охорони та умов праці, відповідальний секретар комісії Слюсаренко І.Є., представники військових комісаріатів, органів місцевого самоврядування та інші члени комісії.

Також були запрошені: старійшини релігійного центру свідків Єгови, пастори християнської церкви «Нове покоління».

В.о. директора департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Бондаренко С.М. доповів, що всього за час дії Закону України «Про альтернативну службу» для проходження альтернативної (невійськової) служби вказаною комісією було направлено 120 юнаків. В більшості це свідки Ієгови, християни віри євангельської.

На цей час у м. Миколаєві проходять службу 8 осіб, яких працевлаштовано до комунальних підприємств міста.

За результатами розгляду заяв та наданих документів, міська комісія вирішила направити двох призовників на проходження альтернативної (невійськової) служби.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація