4 3 21 2 1 8 11 17 33

4

3

21

2

1

8

11

17

33

Шановні мешканці міста Миколаєва!

Усім бажаючим евакуюватися з міста через кордон, надаємо форму анкетування, яку необхідно заповнити за посиланням:

Один тиждень роботи відділення денного перебування Корабельного району

Кожного разу відвідувачі відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради з нетерпінням чекають зустрічей зі спеціалістами та тематичних лекцій на цікаві теми. І цього тижня понеділок розпочався з лекції психолога Мацової Наталії Михайлівни на тему «Сутність активного способу життя», де цікава розповідь супроводжувалась відеоматеріалом. 

У вівторок слухачі прийшли на заняття з англійської мови. Викладач Глінка Валерія Юріївна підготувала для них контрольну роботу та продовжувала розучувати пісню Estedey для участі у випускному вечорі.

Середа пройшла наповнено та змістовно. На факультеті «Літературно-музичний» йшла активна підготовка до травневих свят. А після обіду фахівцем Горошко Н.А. була прочитана лекція «Про захист прав споживачів». Слухачі факультету «Здорового способу життя» зібралися на чергове заняття з танцювально-рухової терапії, яке провели - фахівець Сокол Т.В. та викладач-волонтер Зінченко Ю.І.

26 квітня - День Чорнобильської трагедії. 32 роки тому світ сколихнула страшна новина, яка увійшла в історію людства під назвою ЧОРНОБИЛЬСЬКА КАТАСТРОФА. В нашому місті Миколаїв встановлено меморіальний комплекс «СКОРБЯЩИЙ АНГЕЛ» в Чорнобильському сквері на пр. Миру всім ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС. Напередодні цього дня, а саме 19.04.2018 року, на факультеті «Соціально-педагогічний» до підопічних відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг ) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради завітав Передєльський Олег Миколайович –ліквідатор аварії на ЧАЕС 2-ї кат. Олег Миколайович по направленню військкомату з липня по вересень 1986 року працював на ЧАЕС та був нагороджений за цю працю почесними грамотами. Він розповідав про нелегкі будні та ті випробування, які випали на долю молодих людей, що виконували свій громадянський обов’язок. Розповідь вийшла змістовною і цікавою. Присутні задавали питання, які їх хвилювали та згадували ті пережиті часи. Від усього серця ми вдячні нашому гостю Олегу Миколайовичу за зустріч яка пройшла в теплій та дружній атмосфері. Бажаємо всім ліквідаторам та людям причетних до цих трагічних подій міцного здоров´я, бадьорості духу, тепла людських стосунків та родинного затишку.

У п’ятницю, як і у весь тиждень, бажаючі займалися лікувальною фізкультурою. А кулінари зібралися на чергову зустріч, де ділилися рецептами та пригощали один одного смаколиками.

Тож, кожного дня слухачі «Університету третього віку» знайдуть собі заняття по душі, приймая участь у різноманітних заходах.

Запрошуємо людей старшого віку до активної участь в роботі факультетів «Університету ІІІ віку».

Шановні друзі!

 

Сіючи добро, ми зберемо гарний врожай щастя, любові й добробуту.

Треба щодня, щогодини, щохвилини творити людям добро. І вони його не забудуть. Поспішайте творити добро, бо життя таке коротке і пролетить як мить!

З повагою до Вас
директор департаменту
Василенко Сергій Михайлович

                                                                                                                                                                    12.04.24 8

Інформація громадським організаціям

Публічна інформація

Надання житлових субсидій

Управління праці, надання соціальних послуг та сімейної політики інформує

Надання державних допомог. Інформація для громадян, вимушених покинути свої оселі

Соціальний захист осіб з інвалідністю

Соціальне обслуговування мешканців Миколаєва

Літній відпочинок учасників АТО/ООС

Реабілітація дітей з інвалідністю

Телефонні гарячі лінії

Транспортні соціальні послуги

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація