Статті

Квітнева розважальна програма «Юморина 2018»

То правду кажуть, що біда серця веселі покида,
Не вжитись лиху біля сміху, де сміх, там лихо пропада.

П.Глазовий

Саме у квітні місяці відчувається подих весни, сонячні промені зігрівають вже по-справжньому і хочеться спілкуватися та прогулюватися на вулиці. У перші квітневі дні відбуваються розважальні програми та зустрічі до Дня сміху та жартів – 1 квітня. І у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради теж була організована та проведена музично-розважальна програма для відвідувачів - «Юморина 2018». До неї із завзяттям та творчим поривом готувалися активні учасники «Літературно-музичного факультету» та веселі і кмітливі підопічні. 

Програму розпочали ведучі Н.Горошко і Т.Сокол з привітань та жартів «по-Одеські», гуморески розказав М.Меркулов, частушки під назвою «Страдания» виконали Т.Бобкова та І.Гринько, з жартівливими піснями виступили учасники художньої самодіяльності: Т.Кислична, М.Черторигіна, Г.Осадча, Л.Сичова, І.Гринько, О.Козовякін, М.Меркулов,Л.Артеменко, Г.Шаховал, З.Башкірцева, Т.Бобкова, а музичний супровід надав В.Матвєєв, конкурси та анекдоти підготувала та провела Н.Іванова, з квітневими жартами виступила С.Очеретнюк.

Зустріч пройшла у привітній та веселій атмосфері, слухачі отримали задоволення, а артисти – щирі оплески. Такі зустрічі у нас завжди проходять з аншлагом та жвавим обговоренням побаченого.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація