Статті

Свято весни

В перші весняні дні березня місяця до нас приходить Міжнародне жіноче свято - 8 Березня. Весна наповнює всіх теплом, світлом, з’являються перші квіти, оживає природа.

У відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради чоловіки, що є його відвідувачами, підготували святкові привітання для чарівних жінок.

Розважально-музична програма «Зі святом весни, любі жінки!» проведена у відремонтованому, святково оформленому, затишному актовому залі . Всі жінки чекали цього дня, щоб почути на свою адресу привітання та пісні, відчути себе бажаними та щасливими. Підняти настрій, провести концерт, подарувати квіти – все це встигли зробить чоловіки на чолі з заступником директора міського територіального центру Громовим Г.М. Вони привітали жінок віршами, виконали пісні, звеселили гумором та частушками – одним словом, нагадали, що можуть бути ніжними, уважними та небайдужими до Вас, чарівні жінки - мами, бабусі, подруги.

Хочеться подякувати нашим талановитим чоловікам: В.Матвєєву за музичний супровід програми та виконані ним класичні твори на акордеоні, С.Деньковичу (гра на сопілці), І.Каламурзі: у нього завжди є гумор та жарти, які він майстерно виконує, О.Козовякіну за виконані чарівні пісні: «Очі волошкові», «Эти глаза напротив», Г.Меркулову дякуємо за пісні «Червона троянда», «Сиреневый туман», І.Гринько виконав пісні «Галина» та «Берега», М.Спиця подарував жінкам пісні з кінофільму «Весна на заречной улице». Зал підспівував та аплодував нашим артистам.

Весняний подарунок для жінок надав депутат міської ради м.Миколаєва Єнтін В.О., який виступив з привітаннями та подарував присутнім жінкам квіти.

Тож, наші жінки відчули себе потрібними, бо самий дорогий подарунок на свято – увага! Нехай весна панує в душі в усі пори року. Будьте милими, чарівними, здоровими - зі святом Вас, любі жінки!

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація