Статті

Створюємо затишок власними руками

Затишок в будинку створюють дрібниці, і від того, як вони підібрані, сприймається і будинок, і його мешканці. Створити дрібниці можна своїми руками. У когось це всілякі коряги, з яких умілі руки створюють справжні витвори мистецтва, у когось - моделі машин або літаків, а хтось має кілька альбомів марок, і філателізм просто вітає в повітрі такої оселі. 

Факультет «Рукоділля» у відділенні денного перебування Інгульського району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради зібрав у своєму колі активних та сучасних майстринь «елегантного віку», які із великим задоволенням готові не тільки поділитися своїми знаннями у сфері рукоділля, а й опанувати щось новеньке. 

Кожне заняття - це унікальна можливість для людини створити щось сучасне чи то для своєї оселі, чи то для подарунку. Майстрині можуть з гордістю продемонструвати свої роботи – це в’язані серветки, плетені мандали, квіти канзаши, вироби для домашнього затишку та ще багато цікавого. А напередодні жіночого свята майстрині вирішили створити для своїх друзів та близьких різні подаруночки. Довго вибирали що зробити і вирішили зупинитися на квіткових та фруктових топіаріях. Топіарій, його ще називають «Європейським деревом», «Деревом щастя», - це прикраса для інтер’єру в європейській флористиці, яка своєю красою заповнить будь-який простір. І розпочалася робота. Спочатку обговорювали і обирали матеріали, з яких буде виготовлено топіарій, потім прикраси і тільки після вже взялися до роботи. За декілька занять кожна майстриня запропонує гарний подарунок комусь із своїх близьких.

Шановні громадяни Інгульського району! Якщо серед Вас є бажаючі створити щось цікаве та неймовірне своїми руками ми з радістю запрошуємо Вас до нашого факультету «Рукоділля» «Університету третього віку.
Ми знаходимося за адресою вул. 12 Поздовжня 50-А, тел. для довідок 21-90-59.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація