Статті

Співпраця буде продовжена

28 лютого представники міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відвідали Миколаївську обласну універсальну наукову бібліотеку ім.О.Гмирьова. 

Можливо, цей факт не є новиною для більшості слухачів «Університету третього віку». Адже, майже кожного тижня у бібліотеці проводяться найрізноманітніші заходи для ознайомлення людей старшого віку з книжковими новинками, експозиціями книжкових виставок. Пенсіонери запрошуються на бесіди з актуальних тем сучасності, зустрічі з видатними миколаївцями. Але, на цей раз до бібліотеки запросили директора міського територіального центру Самерханову Л.І., її заступників Колеснік Т.В. та Садову Н.А. для участі в інформаційному звіті перед громадою з питань соціокультурної діяльності Миколаївської ОУНБ ім.О.Гмирьова у 2017 році.

Слід відзначити, що міський територіальний центр є соціальним партнером бібліотечних установ міста та області. Творчій колектив відділу соціокультурної діяльності (завідувач відділення Войциховська Галина Миколаївна) Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Гмирьова вже декілька років співпрацює з відділеннями денного перебування Заводського та Центрального районів міського територіального центру. Літературні ярмарки, вечори поезії, зустрічі, тематичні бесіди, творчі майстерні проводяться у рамках соціальної ініціативи «Візит розради».

Заходи, які проводяться у бібліотеці - це заходи, де наші підопічні - бажані гості, занурюються в атмосферу «храму культури», мають змогу додатково познайомитися з однодумцями, студентською молоддю та культурною елітою міста. Підопічні міського територіального центру були запрошені на заходи приурочені національним святам, знаменним та ювілейним датам. Дуже теплою була зустріч присвячена 136-ій річниці з дня народження бібліотеки. Особливо цінним є те, що бібліотека приймає відвідувачів і у вихідні дні.

Договір про співпрацю підписаний і на цей рік, тож сподіваємось на інтересні заходи.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація