Статті

Зустрічі у відділенні денного перебування

Відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради кожного дня чекає на своїх підопічних та створює належні умови для всіх, хто приходить сюди. Для отримання соціально-педагогічної послуги на базі «Університету третього віку» сформовані факультети, які дають змогу висвітити актуальні теми та провести цікаві пізнавальні та оздоровчі зустрічі. 

Ось і сьогодні для наших відвідувачів було організовано та проведено цікаві зустрічі на факультеті «Соціально-педагогічний».

Зранку о 10-00 год. до нас завітав активний мешканець нашого району, суспільний діяч та шанувальник історії нашої місцевості Андрейченко А.В. Він підготував розповідь про історію Корабельного району, а саме: як виникла назва нашого краю, як називався він спочатку, які події відбувалися та які люди жили у цій місцевості, який вклад вони внесли. Свою лекцію він підкріпив показом фото: будівель та церков, споруд, джерела, що знаходиться на території Богоявленського парку. Нагадав про останні видання, в яких відтворено історико-археологічні дані нашого краю та його давня історія. Зустріч пройшла в доброзичливій та дружній атмосфері.

Після лекції підопічні пили кисневий коктейль та фіточай, обмінювалися думками. А тим часом зал готували до оздоровчого музичного сеансу гри на чашах. Їх проводять наші постійні гості Раїса Суханова та Павло Швець. Ці звукові чаши, як музичні інструменти, видають природні звуки землі та настроєні на одну частоту з природною вібрацією землі, так як кришталь, це природний матеріал - кремній. Такі сеанси дають можливість людині налаштувати свій організм на гармонізацію всіх систем та органів людини і як результат оздоровлення та позитивний настрій. З професійною майстерністю Р.Суханова та П.Швець дарують слухачам відділення чарівні звуки мелодії, що нагадують звук струмка.

Дякуємо нашим гостям, що завітали до нас та надали надію на наступні цікаві зустрічі.

 

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація