Статті

Завжди ради гостям

Підопічних міського притулку для людей поважного віку, за традицією, з Новим роком та Різдвом Христовим вітають представники церков, громадськості, депутатського корпусу, волонтери та благодійники. Майже кожного дня в гості до стареньких приходять миколаївці. Але, особливе вітання постояльці притулку отримують від Митрополита Миколаївського і Очаківського Питирима. Також, за традицією, хор Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці виконує в цей день колядки і щедрівки для мешканців цього доброго дому. І для нас честь, що Владика Питирим знаходить можливість приєднатися до нас, - сказав Сергій Бондаренко, що також був присутній на заході. Він зазначив, що міська влада приділяє багато уваги розвитку притулку.

Так, наприклад, в минулому році за рахунок коштів міського бюджету придбаний новий мікроавтобус, в притулку встановили новий котел. Як зазначив Сергій Бондаренко, в притулку створені гідні умови для перебування миколаївців похилого віку.

Турбота про дітей і людей поважного віку - це пріоритет для міської влади, - додав Сергій Бондаренко, зазначивши, що на утримання притулку для громадян похилого віку та інвалідів в 2018 році в міському бюджеті передбачено близько 2,6 млн.грн.

Зі святами миколаївців вітають і депутати. Олена Кисельова зазначила, що городяни, які проживають в цьому притулку, стали дружною сім'єю, члени якої щиро люблять один одного. Нехай Господь буде в серці у кожного і хай надія на краще ніколи не вмирає! У цей день, також за традицією, привітання з Новим роком та Різдвом Христовим звучали і на адресу гостей. Няні та сестри влаштували невеликий концерт з колядками та віршами.

Так же щиро і радісно зустрічали у притулку всіх гостей, що прийшли у передсвяткові та святкові дні за адресою вул. 2 Набережна, 1.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація