Статті

Різдвяна зустріч

Одне з найбільш важливих свят, один з найбільш магічних днів, коли кожна родина і словом і ділом створювали у своїй оселі атмосферу затишку, щастя та миру - Різдво Христове.

Ось і на цей раз у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради зібрались, як дружна сім’я, слухачі «Університету третього віку». В такі дні всі повинні неодмінно бути разом , щоб і протягом року пам’ятати про міцність родинних уз.

Яка ж історія цього свята, свята Різдва Христова? Розповідь про історію походження цього свята розпочала активна учасниця наших заходів, керівник творчого колективу «Живе слово» – Суслонова Інна Георгіївна.

7 січня сталася велика для всього християнського світу подія. Різдво Христове – найбільш широко шановане свято у світі. Люди різних соціальних верств, матеріального становища, переконань і поглядів не минають цього свята своєю увагою. Дуже давньою є українська традиція миритися у цей день, пробачати одне одному образи, щоб на повну міру відчути радість життя.

Дружньо і з радістю присутні в залі та учасники музичного факультету виконали низку українських святкових привітань - щедрівки «Щедрик, щедрик, щедрівочка» та «Нова радість стала».

Всіх присутніх запросили на різдв’ яні зустрічі, які будуть проходити у січні - свято Василя та Маланки, свято Водохреща.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація