Статті

Творимо себе - творимо Україну

Кожен свідомий громадянин бажає своїй країні розвитку та процвітання. З такими людьми, студентами «Української академії лідерства», Тетяною Кучук, Надією Білецькою, Іллею Лазаревим, була організована зустріч у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради з підопічними відділення.

Молоді люди відразу захопили увагу наших підопічних і з юнацьким запалом розповіли про мету цієї організації, про міста, з яких міст вони приїхали до Миколаєва, як їм живеться у молодіжному центрі Корабельного району. Гостями була прочитана лекція-показ зі слайдами, де і як проходить їх навчання та проведений майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас для присутніх. Хочеться відмітити таланти учасників академії: мистецтво виступу перед аудиторією, гарні та теплі відносини між собою та в процесі спілкування з аудиторією. Молоді люди принесли з собою всі матеріали для новорічних виробів на заняття. Всі захоплено вирізали та прикрашали різдвяних ангелочків.

Відвідувачі відділення висловили подяку за увагу та творчий підхід нашим гостям і запросили на подальші зустрічі з цими талановитими та енергійними молодими людьми.

Законодавство

  Колегія департаменту 

 

 

Статистична інформація